Traxpace időmérés

Összefoglaltam pár pontban, hogy mire kell odafigyelnetek az időmérés során. Kérlek olvasd el, így gördülékenyebben fog működni szombaton a rajtoltatás és a célba érés. 
Traxpace chip
 1. Mikor megérkezel a Semiramishoz, gyere hozzánk az asztalhoz. A rajtszámod alapján kikeressük a csomagod. Ebben lesz benne fenti képen látható gumiszalagra rögzített chipkártyád.
 2. Készíts elő egy darab 1000 forintos bankjegyet, az a chip letéti díja. Ha lefutottad a tervezett köreid, kilométered, akkor miután leadtad a chipet visszakapod a pénzed. Ezzel szeretnénk motiválni benneteket, hogy ne maradjon nálatok a kártya. Ez azért van, mert a verseny után nekünk is el kell számolnunk a chipkártyákkal.
 3. Amikor már mindent elrendeztél és elindulnál futni, akkor gyere a Traxpace ellenőrzőponthoz. Mi becsippantjuk a kártyád és már indulhatsz is. Nem lesz tömegrajt! Mindenkinek kötelező a leolvasás, mert különben nem lesz mért köröd! Egy másodpercre meg kell állnod, addig míg a mobiltelefonunk sípol egyet.
  Hogyan használd!
 4. Hat kilométer emelkedő után felérsz a Tubesre, a János-kilátó alatti padnál találod a következő ellenőrzőpontot. A segítők itt már várnak benneteket és leolvassák a chipeteket. Ezután lehet frissíteni, majd indulni lefelé. 
 5. Újabb hat kilométer és ismét lent vagy a Tettyén. Itt is az első dolgod a becsekkolás legyen. 
  Traxpace chipek
 6. Frissítés után már mehetsz is a második, harmadik ... körödre.
 7. Mikor lefutottad a tervezett köreid, akkor a Tettyén leolvassuk a chiped, majd miután odaadtad nekünk, megkapod az ezresed, illetve az Mecsek Maraton Team ajándékát.
  MMT&Tubes (Ultra) Trail
   
Köszönöm, hogy elolvastad.
Találkozunk szombaton.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése