Hasznos információk

A bejegyzésben leginkább a nem pécsi indulóknak szeretnék segíteni utazásban esetleg szállásban.


  Utazás: 
  • Autóval: Budapestről az M6, majd az M60-as autópályán két óra alatt kényelmesen elérhető a város, de Szegedről és Kecskemétről is körülbelül ennyi menetidővel lehet számolni. A többi lehetőséget nem sorolom fel, de a 6-os, a 66-os, az 57-es és az 58-as főutakon is könnyedén megcélozható Baranya megye székhelye. Városon belül a legegyszerűbb megközelítése a rajtnak, ha követitek a Tv-toronyhoz/Állatkerthez vezető táblákat, majd a Pálosok templománál kell jobbra tartani, de itt már ki van írva a Tettye. A Magaslati úton éritek el a Tettye-teret, a tér északkeleti végében könnyen megtaláljátok a Semiramis kávézót. A parkolásért itt nem kell fizetnetek, ahol találtok helyet ott nyugodtan álljatok meg. Ebben a linkben tudtok útvonalat tervezni a rajtba.
  • Busszal: A menetrendek.hu segítségével tudtok keresni járatokat Pécsre. Pár perc sétával elérhető a vásárcsarnok oldalában található buszmegálló, ahonnan a 33-as busszal 13 perc alatt már a Tettye-téren vagytok a rajtban. Ennek a menetrendjét is megosztom veletek. 
  • Vonattal: Ugyancsak a menetrendek.hu-n tervezhettek és ugyancsak a 33-as buszra felszállva érhetitek el a versenyközpontot. Innen 14 perc a menetidő. Részletek itt
  • Telekocsival: A facebook eseménnyel keressetek magatok mellé utast, vagy nézzetek szét az Oszkáron
Szállás:
Egyéb program:

Ne felejtsétek április elsejéig nevezni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése