Mizuno teszt 2019

  Szombaton lehetőségetek lesz kipróbálni pár Mizuno futócipőt és egy szerencsés napközben megnyeri az általa kiválasztott Mizuno cipőt. 
Mizuno tesztcipők
Következő modellek tesztelhetőek:
  • Wave Sonic női és férfi méretben. (Könnyű, mindössze 221 gramm súlyú gyors lábú aszfaltos futóknak. A kis súly mellé minimális csillapítás és 4 mm drop párosul.)
  • Wave Ultima női és férfi méretben. (Extra kényelmet nyújtó neutrális aszfalt futócipő, mely maraton feletti távok leküzdésére is alkalmas, de rövidebb távokon sem fogsz benne csalódni. 12-es drop.)
  • Wave Inspire női és férfi méretben. (Pronáló lábú futók gyors futócipője, magas droppal és kellő csillapítással. 2019-ben teljesen megújult felsőrésszel, ami az elődéhez képest jobb szellőzést biztosít. Mindennapi edzésre ideális választás. 12-es drop.)
  • Wave Rider női és férfi méretben. (Könnyű, gyors edzőcipő/versenycipő 10 km-től akár a maratonig 12-es droppal.)
Amint látjátok ezek mind aszfalt cipők. Ezért és a várható sár miatt a tesztelés nem az útvonalon lesz. Szerintem a legjobb választás ha futás után, esetleg előtte a Havihegyi sétányon vagy a Magaslati úton próbáljátok ki a cipőket.

Szép sorban
A próbáláshoz a nevezettektől csak egy személyi igazolványt fogunk kérni, amit ha visszahozzátok a cipellőt egyből vissza is adjuk.

A nyeremény cipőt a Nomádsport ajánlotta fel, annak kiválasztása után az átvétel bármelyik Nomád túraboltban megoldható.

Találkozunk szombaton!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése