Versenykiírás

  A tavalyi közösségi futással ellentétben idén már nézzük az eredményeket. Ezért nevezhetnénk akár terepfutó versenynek is a Tubes (Ultra) Trailt, de nem ez a lényeg, hanem hogy ne egymás ellen, hanem egymásért fussatok. Célunk, hogy mindenkinek segítsünk elérni a maga elé kitűzött célt (kört)!


 • Esemény időpontja: 2018 április 14. 6 órától - 20 óráig. Bármikor indulhatsz, csak arra kérünk regisztrációkor jelezd felénk, hogy kb mikor szeretnél futni.
 • Rajt és cél: Pécs, Tettye tér, Semiramis kávézó
 •  Útvonal: Tettye - Dömörkapu - Lusta-völgyi elágazó - Misina alsó parkoló - Tubes - Lapis - Mandulás - Hotel Kikelet - Lenkei-pihenő (Szerelmesek padja) - Tettye. Részletesebben a Térkép részben. A pálya mentén ellenőrzés nem lesz, mindenki maga becsületével számoljon el, ha le akar vágni egy kanyart...
Összecsukható pohár
 • Nevezési díj:
  1-3 kör: 3000.-
  4+ kör: 4000.-

  A nevezési díjak tartalmazzák:
  - Körönkénti frissítést a Tubesen és izót a Tettyén
  - Traxpace chipes időmérést

  - Összecsukható poharat (2018 április 1. éjfélig leadott nevezés és befizetés esetén)  
  - Pálya jelölést
  - Letölthető oklevelet
  - Nyereményeket (Hoka One One cipő, Lasting és 4fun felszerelések, Nomád Baradla Underground nevezés,  Squeezy ajándékcsomag ...)

  Nevezési díjakat kétféleképpen tudod kiegyenlíteni:
  1. Utalással. Nevezésed csak abban az esetben tekinthető véglegesnek, ha a nevezési díjat eljuttatod 2018 április 1 éjfélig banki átutalással a következő számlaszámra:
  SopronBank:
  17600121-00320755-00200004
  Kedvezményezett neve: Euroglobe Kft.
  Kérjük a nevezési díj utalásakor a megjegyzés rovatba szíveskedj beírni a regisztrációkor megadott neved és Tubes


  2. Készpénzben bármelyik Nomád túraboltban
  2018 április 1 éjfélig.
    

  Csak határidőre leadott nevezés és befizetés esetén kapod meg a teljes rajtcsomagot. Az utolsó két hétben regisztrálok már poharat nem kapnak. Helyszíni nevezés csak akkor lesz, ha nem érjük el a 200 főt.

  Nevezési díj visszautalás szabályai: a nevezés átruházható április 1-ig. Lemondás esetén április 1-ig 50%-ot utalunk vissza a befizetett nevezési díjból. Április 1-től nevezési díjat nem utalunk vissza, a rajtcsomagot kizárólag csak a verseny napján a helyszínen lehet átvenni személyesen. Nevezést a következő évre nem vezetünk át!

  Környezetvédelmi okok miatt műanyag pohár, kinyomtatott ítiner és oklevél nem lesz.
 • Távok, szintek: Semmi nincs kőbe vésve! Mindenki kénye-kedve szerinti távot teljesíthet. Lehet egyedül, párban, csapatban, kutyával ...! • Frissítés: A 12 kilométeres kör felénél a Tubesen lesz víz, kóla, banán, aszalt gyümölcsök, édes és sós sütik, magnézium, só. Tettyén, pedig Squeezy sportitallal készülhetsz fel a következő körre.
  A célban, pedig opcionálisan kérhető a Semiramis kínálatából halászlé vagy bableves. Ezt a regisztrációnál kell jelezned felénk.
 • Díjazás:
  Legtöbb kört futó női induló
  Legtöbb kört futó férfi induló
  Leggyorsabb kört futó női induló
  Leggyorsabb kört futó férfi Induló

  Ha a legtöbb kör a célod érdemes minél hamarabb elindulnod és kihasználnod az egész napot. Ha leadtad a chipkártyát, akkor vége a számlálásnak.
  Ha a leggyorsabb körre hajtasz, akkor érdemes minél később indulnod, mert napközben látod az eredményeket, ezért mikor késő délután elindulsz, akkor már sejtheted, hogy milyen idő lehet az, amivel nyerhetsz. Onnan indul a mérés, amikor a rajtban leolvassuk a chipkártyádat. Ha napközben leadod, akkor délután csak új nevezési díj megfizetésével javíthatsz az idődön. Ha nem adod le a chipet, akkor addig pörög az időd, amíg várod a többiek eredményeit és a következő köröd nagyon lassú lesz. :)

  Napközben számoljuk a teljesített köröket és minden kerek számnál (pl.: 10, 20, 50, 100, ...) a Nomádsport felajánlásának köszönhetően értékes tárgynyereményeket és Nomád Baradla Underground Trail nevezéseket, valamint Squeezy ajándékcsomagokat osztunk ki a szerencsés futóknak.

  Az hogy melyik szám kerek vagy nem azt a szervezők döntik el. Előre rögzítve lesz, de nem tesszük nyilvánossá, hogy ne lehessen rá készülni, kijátszani. Ha másodjára is ugyanarra a futóra mosolyog a szerencse, akkor a sorban utána következő fogja megkapni az aktuális nyereményt.
 • Időmérés: Traxpace rendszert fogunk használni. Chipek letéti díja 1 db 1000.- forintos bankjegy, amit a futás végén a visszaadott chipkártya ellenében mindenki visszakap.
 • Kötelező felszerelés: Feltöltött mobiltelefon, későn regisztrálóknak pohár, bögre a frissítéshez.
 • Ajánlott felszerelés: Terepfutó cipő és időjárásnak megfelelő öltözet.
 • Útvonal egyes részei technikásak, rossz időben csúszósak!
 • Mindenki saját felelősségére indul, valamint beleegyezik abba, hogy a futás közben készített álló-, és mozgóképeket a rendezők szabadon felhasználhatják!
 • NE SZEMETELJ!
 • TISZTELD A MELLETTED FUTÓT ÉS VIGYÁZZ A TERMÉSZETRE!